FutbolGündem

Milan Baros’tan Galatasaray’a sevindirici haber!..

Galatasaray’daki şok gelişme yerini sevince bıraktı. Antrenmanda ikili mücadelede sakatlanan Çek golcü Milan Baros’tan iyi haber geldi.

Sabah idmanında sakatlanan Milan Baros’tan gelen ilk haberler camiada şok etkisi yaratırken, daha sonra bu haberler yerini sevindirici haberlere bıraktı. Lucas Neill ile girdiği ikili mücadelede sağ ayak bileğinden sakatlandığı belirtilen Baros’un İstanbul Büyükşehir Belediyespor maçında oynayabileceği belirtildi. Sarı-kırmızılı kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, Milan Baros’un antrenman sırasında ayağına basılması sonucu hafif bir sakatlık geçirdiği ve Çek oyuncunun yarın takımla birlikte çalışmalarına devam edeceği bildirildi.

Bu arada, Sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Sabri Sarıoğlu ve Hakan Balta’nın fizyoterapist eşliğinde saha egzersizlerine başladığı, Ayhan Akman’ın da takımla çalışmalara katıldığı ifade edilirken, tedavisine devam edilen kaleci Ufuk Ceylan’ın ise düz koşu yaptığı aktarıldı. Yine uzun süredir sakatlığı bulunan Çağlar Birinci’nin de kondisyoner Fatih Yıldız eşliğinde çalışmalarına devam ettiği belirtildi. Sarı-kırmızılı takımda bir diğer golcü Mehmet Batdal da sakatlığı yüzünden forma giyemiyordu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu