GündemTransfer

Adanaspor, Denizlisporlu Özgür Bayer’i renklerine bağladı

Adanaspor, Denizlisporlu Özgür Bayer’i renklerine bağladı… PTT 1. Lig’de zirve mücadelesi veren turuncu – beyazlılar, Denizlispor forması giyen Özgür Bayer ile 1.5 yıllık sözleşme imzaladı.

Turuncu –  beyazlı takımın ara transferde Ümit ve Burak’tan sonra anlaştığı 34 yaşındaki Özgür Bayer, takımla birlikte ilk antrenmanına da çıktı. Takımın ara transferde 3. ismi olan Özgür Bayer, genç oyuncuların bulunduğu bir takıma geldiğini ve tecrübesini sahaya yansıtmak istediğini söyledi. Vakit geçirmeden çalışmalara başladığını söyleyen Özgür, “Adanaspor’da çok tecrübeli isimler ve yetenekli genç oyuncular var. Geldiğim ilk günden itibaren arkadaşlığın üst seviyede olduğunu gördüm. Herkes birbirini çok seviyor ve saygı duyuyor. Hocamızda antrenmanlarda oyuncuların tamamı ile yakından ilgileniyor. Kampı iyi geçirerek ikinci yarıya galibiyetle başlamak istiyoruz.” dedi.

Öte yandan turuncu beyazlı takımda antrenman temposu da artıyor. Sabah ve akşam olmak iki çalışma yapan futbolcular yarından itibaren ise günde 3 antrenman yapacak. Tedavisi tamamlanan İzzet Yıldırım takımla birlikte çalışmalara başladı. Teknik Direktör Levent Eriş, Antalya kampını iyi şekilde değerlendirerek lige hazır hale geleceklerini söyledi. Takıma katılan oyuncuların uyum sorunu çekmeyeceğini söyleyen deneyimli teknik adam, “Burak geçen sezon aramızdaydı. Ümit ise uzun yıllardır bu ligde oynuyor. Bugün aramıza katılan Özgür Bayer’de savunmanın her bölgesinde oynayabilen tecrübeli bir oyuncu. Hazırlık maçlarında her futbolcuyu detaylı olarak görme fırsatı bulacağız. Kampımız istediğimiz gibi başladı.” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu