FutbolGündem

Adnan Öztürk; Real Madrid maçına çıkıp ne gerekiyorsa yapacağız!..

Adnan Öztürk; Real Madrid maçına çıkıp ne gerekiyorsa yapacağız!.. Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Real Madrid maçına değinen Öztürk, oyuncular ve teknik heyetin turdan emin olduğunu söyledi.

Ntvspor’un haberine göre, Cnbc-e’de yayınlanan Finans Cafe programına katılan Galatasaray Başkan Yardımcısı Adnan Öztürk, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Şampiyonlar Ligi’nde oynanacak Real Madrid maçına değinen Öztürk, oyuncular ve teknik heyetin turdan emin olduğunu söyledi.

Real Madrid karşısında kendilerine güvendiklerini vurgulayan Adnan Öztürk, “Galatasaray camiası, rakip Real Madrid olduğu için ekstra bir hazırlık durumunda değil. Şampiyonlar Ligi’ndeki bir rakibimizle yapacağımız maça hazırlanıyoruz. Galatasaray, alışık olduğu bir arenaya geri döndü. Zaten daha önce UEFA Kupası’nı almayı başarmıştı bu camia. Real Madrid maçına ‘aman ne yapacağız’ şeklinde değil, ‘çıkıp ne gerekiyorsa yapacağız’ diyerek bakıyoruz. Bu özgüven bizlerde var, eminim teknik heyette ve futbolcularda da vardır” dedi.

Sezonun kalan maçları için de yeni bir kombine sistemi üzerinde çalıştıklarını ifade eden Öztürk, “Real Madrid maçı için bileti talebi inanılmaz. Satabileceğimiz 5 bine yakın bilet var, çünkü stadın geri kalanı kombine olarak satılmış durumda. Kulüpteki profesyonel arkadaşlarımız çok güzel bir fikir ortaya koydular. Türkiye Ligi’nde de şampiyon olmamız lazım ve önümüzde Türk Telekom Arena’da oynayacağımız 5 maç daha var. Sezonun kalan maçlarını bir araya getirerek, hepsini tek seferde kombine olarak satacağız. Bundan da yaklaşık 8-10 milyon liralık gelir elde etmeyi planlıyoruz” şeklinde konuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu