FutbolGündem

Akhisar Belediyespor’da 8 ayrılık!..

Akhisar Belediyespor’da 8 ayrılık!.. Daha önce 11 oyuncusuyla yollarını ayıran Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor, 8 futbolcunun daha bu sezon takımda yer almayacağını bildirdi.

Kulüpten yapılan açıklamada, yönetim kurulunun aldığı karar doğrultusunda Evren Özyiğit, Emin Aladağ, Serkan Yalçın, Sertan Vardar, Ivan Sesar ve Erkan Taşkıran’la yolların ayrıldığı belirtildi. Ntvspor’un haberine göre, kaptan Emrah Eren’in yönetim kurulundan affını isteyerek takıma veda ettiği ayrıca Çağdaş Atan ile bu sene alacağı ücret konusunda anlaşma sağlanamadığı için devam etmeme kararı alındığı kaydedildi.

Öte yandan Oğuz Dağlaroğlu, Emrah Tuncel, Uğur Demirok, İsmail Konuk, Ahmet Cebe, Kerim Zengin, Merter Yüce, Kenan Özer, Güray Vural, Bruno ve Mehmet Akyüz’ün sözleşmelerinin 1 yıl daha uzatıldığı bildirildi.

Ege temsilcisi daha önce de kadroda düşünülmeyen Alessandro Riedle, Gideon Adinoy Sani, Luciano Guaycochea, Özgür Can Özcan, Hakan Ateş, Gökhan Dinçer, Mustafa Aşan, Kerem Bulut, Önder Akdağ, Oğuzhan Azğar ve Bekir Öztürk’le yollarını ayırmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu