DünyaGündem

Alex’in açıklaması Brezilya’yı karıştırdı!..

Alex’in açıklaması Brezilya’yı karıştırdı!.. 1 gol 1 asistle Flamengo’ya darbe vuran Alex de Souza, bu kulübün efsane ismi Zico’dan, Fenerbahçe’deyken öğrendikleri sayesinde sahada bunları yapabildiğini söyleyince rakip taraftarlar ayağa kalktı.

Fenerbahçe’nin eski kaptanı Alex de Souza Coritiba formasıyla ülkesi Brezilya’da fırtınalar estiriyor. Ajansspor.com’un haberine göre, ligde şampiyonluk yarışı veren yeşil beyazlı ekibin başarısında büyük pay sahibi olan Alex, son olarak takımının Flamengo ile deplasmanda 2-2 berabere kaldığı karşılaşmada kaydettiği harika gol ve yaptığı asistle Coritiba’nın zorlu mücadeleden 1 puanla ayrılmasını sağladı. 6. haftası geride kalan ligde 2 gol ve 3 asisti bulunan 35 yaşındaki oyuncu Rio de Janeiro’daki maçın ardından yaptığı açıklama ile ise rakip taraftarların büyük tepkisini çekti.

Attığı güzel gole övgüler yağdırılan Alex, başarısında Arthur Zico’nun büyük payı olduğunu söyledi. Sambacı futbolcu, “Onun gibi büyük bir isim ile Fenerbahçe’de çalışma imkanım oldu. Bu vuruşları yapmamda ve bu golleri atmamda onun önemli payı var” diye konuştu. Üst üste yediği iki golle galibiyetten olan kırmızı siyahlı takımda bu sözler büyük yankı uyandırdı. Alex’in, ismi Flamengo kulübü ile özdeşleşmiş olan Zico’dan öğrendikleriyle Flamengo’yu yıktığını söylemesi Rio kulübünün taraftarlarını çok kızdırdı. Alex 2006-2008 yılları arasında Fenerbahçe’de Zico ile birlikte çalışmıştı.

Öte yandan yıldız futbolcu Brezilya’nın da gündemine oturdu. Alex’in ilerleyen yaşına karşın performansında hiçbir azalma olmadığı belirtilirken, ülkedeki bir radyo programı oyuncuyu yaşlandıkça daha da değerli hale gelen bir isim olarak takdim ederek şaraba benzetti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu