FutbolGündem

Ali Şen’in torunu toprağa verildi!..

NationalTurk’ün haberine göre, Fenerbahçe eski başkanlarından Ali Şen’in trafik kazasında yaşamını yitiren torunu Alp Ali Şen cenaze töreni sonrası toprağa verildi. Ali Şen cenaze töreninde gözyaşlarını tutamadı.

Şile’nin İmren Köyü yakınlarında kullandığı “UTV” olarak adlandırılan aracın bir kamyonla çarpışması sonucu dün vefat eden Alp Ali Şen için Teşvikiye Camisi’nde cenaze töreni düzenlendi. Cenaze törenine, anne Begüm Şen ve aile yakınlarının yanı sıra Alp Ali Şen’in arkadaşları katıldı.

Törende, UEFA Asbaşkanı Şenes Erzik, Fenerbahçe Kulubü Başkanı Aziz Yıldırım, Erdoğan Demirören, Mustafa Koç, Sadettin Saran, Mesut Yılmaz, Mustafa Sarıgül, Adnan Polat, Abdurrahim Albayrak, Emre Belözoğlu, Orhan Gencebay ve Hülya Avşar’ın da aralarında bulunduğu siyaset, iş, sanat ve medya dünyasından bir çok kişi bulundu.

Cenaze namazı öncesi, Alp Ali Şen’in babası Adnan ve dedesi Ali Şen, tabuta sarılarak ağladı.

Helallik alınmasının ardından Alp Ali Şen’in cenazesi, omuzlara alınarak İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne ait araca taşındı. Ali Şen’in de omuz verdiği tabuta bu sırada kırmızı karanfiller atıldı. Alp Ali Şen’in cenazesi, Zincirlikuyu Mezarlığı’nda toprağa verildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu