FutbolGündem

Galatasaray’da Karim Benzema bombası!..

Galatasaray’da Karim Benzema bombası!.. Didier Drogba’nın gidişinden sonra takıma mutlaka bir forvet kazandırmak isteyen Galatasaray, Real Madrid’in yıldız futbolcusu Benzema’yla görüştüğü ortaya çıktı…

Fenerbahçe’nin Diego ile ilk transfer bombasını patlatmasının ardından Galatasaray da Avrupa’da çok büyük ses getirecek bir operasyonun hazırlığını sürdürüyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Milan’lı Balotelli ile adı anılan sarı-kırmızılı ekibin, Real Madrid’in golcüsü Karim Benzema için de ciddi bir çalışma içinde olduğu belirlendi. Ara transferde de Benzema için girişimlerde bulunan ancak İspanyol kulübünün 30 milyon euro bonservis bedeli istemesi üzerine bu futbolcuyla ilgili dosyayı rafa kaldıran Cimbom, bu kez oldukça umutlu.

MADRİD SUAREZ’İ İSTİYOR

Real Madrid, teknik direktör Ancelotti’nin soğuk baktığı Benzema’yı satıp Liverpool’dan Suarez’i almak istiyor. Real Madrid’in Benzema için çok daha düşük bir ücret isteyeceği bilgisi Galatasaray’ın iştahını kabarttı. Sarı-kırmızılı yöneticiler 26 yaşındaki golcü için Madrid’e çıkarma yapmaya hazırlanıyor. İspanya’dan gelen bilgilere göre Galatasaray, başka talipleri de olan Benzema’da bir adım önde. Bu sezon ligde 35 maçta 17 gol atan Benzema’nın da Mancini’li Galatasaray’a gelmeye hazır olduğu belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu