FutbolGündem

Gökçek; Yıldırım, Anadolu kulüplerini koruyacak bir başkan değildir

Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek, Aziz Yıldırım ’ın Anadolu kulüplerinin hakkını savunmadığını belirterek, “Aziz Yıldırım, Kulüpler Birliği ’nin başkanı olduğu sürece ben toplantılara katılmayacağım” dedi.

Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım ‘ın kulüpler birliğindeki başkanlığının tartışılması konusuna değinen Ankaragücü Başkanı Ahmet Gökçek,  Aziz Yıldırım ‘ın görevde bulunduğu süre zarfında kulüpler birliği toplantılarına katılmadığını belirterek şöyle konuşu; ‘Kendisi görevde bulunduğu sürece ben hiçbir zaman katılmayacağımı da söylemiştim.

Baktığımızda Kulüpler Birliği ‘nin asıl amacı Anadolu kulüplerinin menfaatini korumak ve haklarını savunmak. Siz Anadolu kulüpleri olarak İstanbul ‘da ki büyük bir takımın başkanını başınıza getirirseniz sizin sorunlarınıza sadece yüzeysel olarak bakar. Ben bu düşünce içerisindeydim ve haklı çıktım. En büyük örnek ise Ankaraspor’un düşürülmesi idi. Ankaraspor düşürüldükten sonra Aziz Yıldırım tek kelime bile etmedi.

Ahmet Gökçek; Aziz Yıldırım Anadolu kulüplerinin menfaatlerini koruyacak ve savunacak bir başkan değildir

Burada hata sadece onda değil. Biz Anadolu kulüpleri başkanları olarak bire bir konuştuğumuzda her şeyi hallediyoruz ama ortak karar almak istediğimizde sıkıntı yaşıyoruz. Bu sıkıntıyı aşmamız gerekiyor. Benim yaptığım açıklamaları hatırlarsanız aynılarını diğer kulüp başkanları yapıyor. Bunlar bir araya gelinip konuşulması gerekiyor. Bu doğruyu birisi söylediğinde herkesin o doğrunun arkasından gitmesi gerekiyor.

Sizin aracılığınız ile tekrar söylemek istiyorum. Aziz Yıldırım Anadolu kulüplerinin menfaatlerini koruyacak ve savunacak bir başkan değildir. O olduğu sürece ben bu toplantılara katılmayacağım. İnşallah orada kısa zamanda bir seçim yapılarak Anadolu kulüplerinden birisinin başkan olmasını temenni ediyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu