FutbolGündem

Hikmet Karaman: Futbolcularım bu seneki hedefi tutturdu

Spor Toto Süper Lig ‘de yarın deplasmanda Kasımpaşaspor ile karşılaşacak olan Manisaspor hazırlıklarını tamamladı.

Hafta boyunca Tarık Almış Spor Tesisleri ‘nde Kasımpaşaspor karşılaşmasına hazırlanan Manisaspor ‘da Makukula ile İsaac ‘in sakatlıkları sürerken, İsaac ile gribal enfeksiyon geçiren Yiğit Gökoğlan ‘ın oynayıp oynamayacakları maç saatinde belli olacak.

Bugün sabah saatlerinde İstanbul ‘a hareket eden Manisaspor ‘da hazırlıklar tamamlanırken, Hikmet Karaman, hafta boyunca süren antrenmanlarda futbolcularıyla konuşarak, rehavete kapılmamaları için sık sık uyarılarda bulundu. Ligde bulundukları konum ile aldıkları puanlarla stresli bölgeden uzak olmanın sevindirici olduğunu ifade eden teknik direktör Hikmet Karaman, her şeye rağmen tedbiri elden bırakmamaları konusunda, özellikle de oyuncularının rehavete kapılmamaları konusunda dikkatli davranmalarını istiyor.

Hikmet Karaman: Futbolcularım bu seneki hedefi tutturdu

Takımın şu ana kadarki performansını değerlendiren Hikmet Karaman, futbolcularının bu seneki hedefi tutturduğunu belirterek şöyle konuştu; Futbolcu arkadaşlarımız bu seneki hedefi tutturdular. Bizim öncelikli hedefimiz ligde kalıcı bir takım olabilmekti. Göreve geleceğim günlerde Başkan Kenan Yaralı ile yaptığımız konuşmalarda ligde kalmaya oynayan değil, ligde ekol olan bir takım yaratma hedefiyle hareket etmemiz gerektiğini söylemiştim. Konuşmalarımızın üzerinden geçen zaman içerisinde ligin bitimine 9 hafta kala bu konuda ilerleme kaydettiğimizi görüyoruz.

Ligdeki konumları itibariyle tehlikeli bölgeden uzak olmanın kendilerini sevindirdiğini söyleyen Hikmet Karaman, konuşmasının devamında ise “Taraftarımız bizi özellikle iç saha maçlarımızda bundan böyle yalnız bırakmamalı. Başkanından futbolcusuna kadar herkes desteği hak ediyor.” derken, kalan maçların önemine değinerek şunları söyledi;

Kalan 9 haftada da hedef belirlemeliyiz. Futbolcular hedeften uzaklaştıkları an performansları düşüyor. Bu nedenle başkan ve yönetim kurulu üyeleri ile yaptığımız görüşmelerde, takım olarak üst sıralarda ligin bitirilmesi durumunda oyuncularımızı mükafatlandırma kararı aldık. Bu şekilde oyuncuların motivasyonunu üst seviyede tutmayı amaçlıyoruz.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu