FutbolGündem

Antalyaspor’da büyük operasyon; 14 futbolcu gönderildi

Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, 26 kişilik kadrodan 14 futbolcu ile yollarını ayırdıklarını söyledi.

Medical Park Antalyaspor Teknik Direktörü Mehmet Özdilek, yeni sezonun planlaması için çalışmalara başladıklarını söyledi. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, 26 kişilik kadrodan 14 oyuncu ile yollarını ayırdıklarını ifade eden Mehmet Özdilek şöyle konuştu;

Ömer, Ali Turan, Jaba, Mehmet Yılmaz, Sedat, Tolga, İvan, Sinan, Ali Zitouni, Erkan, Doğa Kaya, Musa Aydın, Kerem Seras ve Polat’a takıma bugüne kadar sağladıkları katkılardan dolayı teşekkür ediyorum. Yeni sezon için Hakan Arıkan, Lokman, Ergün Teber ve Isaac’in transferini gerçekleştirdik.

Mehmet Özdilek; İstikrarı koruduk

Antalyaspor’un bu sezon çok da alışık olmadığı bir dönem yaşadığının altını çizen Mehmet Özdilek, şöyle konuştu; Ligin son 3 haftasında yönetim ve takım olarak ciddi sıkıntı yaşadık. Ancak o sıkıntı içinde çok dik durmaya çalıştık. Buna rağmen hiç düşme düşüncesine sahip olmadım. Ligde kalmayı hak eden takımlardan birisiydik. Ligde kalmak Antalyaspor için istikrar ve gelecek adına önemliydi. En azından istikrarı koruma adına doğru bir iş yaptığımızı düşünüyorum.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu