GündemTransfer

Gençlerbirliği’nde Kemal Özdeş dönemi!..

Gençlerbirliği’nde Kemal Özdeş dönemi!.. Gençlerbirliği Kulübü Başkanı İlhan Cavcav, Mehmet Özdilek’ten boşalan teknik direktörlük görevi için Kemal Özdeş ile anlaştı…

Gençlerbirliği’nde Kemal Özdeş dönemi!.. Milliyet Gazetesi’nin haberine  göre bugün Ankara’ya gelen Kemal Özdeş ile kesin anlaşma yapmayan Cavcav, öncelikle, “Şifo” lakaplı Özdilek ile yolların ayrılmasının ardından ifade ettiği yönetim kurulu kararının alınması için Özdeş’e 2-3 gün başkentte beklemesini söyledi.

Tecrübeli başkan, kırmızı – siyahlı kulübün yönetim kurulu tarafından Kemal Özdeş ile anlaşılması yönünde çıkacak karar sonrası yeni teknik direktörü kamuoyuyla paylaşacak. Cavcav’ın, Özdeş’i yönetim kuruluna, değişen yabancı statüsüne ilişkin “kulüp ekonomisini dikkate alacağı ve gençlere önem verdiği için” önereceği öğrenildi.

İlk antrenörlük deneyimini 1995’te Bergamaspor’da yaşayan, ardından teknik direktör Tevfik Lav ile Manisaspor ve Trabzonspor eski teknik direktörü Ersun Yanal’ın yardımcılığını yapan Özdeş, Türkiye 19 Yaş Altı Milli Takımı teknik direktörlüğü görevinde de bulundu.

Türkiye 21 Yaş Altı Milli Takımı’nda teknik direktör Raşit Çetiner’in de yardımcılığını yapan Özdeş, son olarak Manisaspor ile PTT 1. Lig’de sezonu 7. sırada tamamladı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu