FutbolGündem

Antalyasporlu futbolculara kulüp personelinden tatlı ikramı!..

Spor Toto Süper Lig’de sıkıntılı günler geçiren ve kaybettiği puanlar nedeniyle alt sıralara yaklaşan Medical Park Antalyaspor’a kulüp personelinden destek geldi.

Moral olması açısından taraftar tarafından farklı ikramlarda bulunulan Medical Park Antalyaspor Profesyonel Futbol Takımı’na bir ikram da kulüp personelinden geldi. Kendi aralarında birleşerek bir tepsi baklava siparişi veren personel, bugün yapılan antrenmanın ardından sahaya inerek takıma sürpriz yaptı.

Sekreterinden çaycısına, aşçısından çimcisine kadar tüm personelin ziyaret ettiği teknik heyet ve futbolcular, nazik jestlerinden ötürü çalışanlara teşekkür etti. Yorucu bir antrenmanın ardından tatlı sürpriziyle moral bulan MedicalPark Antalyasporlu futbolcular, çalışma arkadaşlarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi de ihmal etmedi.

Teknik Direktör Mehmet Özdilek yaptığı kısa konuşmada, Medical Park Antalyaspor’un her anlamda “Takım” olduğunun altını çizerek, kulüp personeline tekrar teşekkürlerini sundu. Antrenmanlarını bitirerek soyunma odasına gitmeye hazırlanan futbolcular daha sonra, kendilerine ikram edilen baklavanın tadına baktı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu