DünyaGündem

Arsenal’de Aaron Ramsey şoku!..

Arsenal’de Aaron Ramsey şoku!.. Premier Lig’te maç fazlasıyla liderlik koltuğunda oturan Arsenal’de Aaron Ramsey şoku yaşanıyor.

Aaron Ramsey’in en az 1 ay daha takımdan uzak kalacağını söyleyen menajer Arsene Wenger, ara transfer döneminin son saatlerinde kadroya yeni bir oyuncu katabileceklerini açıkladı. Arsenal’in bu sezon şampiyonluk savaşı vermesinde en büyük pay sahiplerinden biri Aaron Ramsey’di.

Sezona çok iyi giren Ramsey, bir ara sadece Arsenal’in değil; Avrupa’nın en formda orta saha oyuncusu olarak gösteriliyordu. Ancak kariyeri boyunca çok çektiği sakatlıklar bu sezon da Ramsey’nin peşini bırakmıyor. Ntvspor’un haberine göre, yaklaşık 1 aydır takımından uzak kalan Ramsey tam iyileşti derken bir kez daha sakatlandı. Menajer Arsene Wenger, Southampton maçının son provasında sakatlanan Ramsey’nin en az 1 ay daha forma giyemeyeceğini açıkladı.

Ramsey’nin yanısıra, Wilshere’ın sık sık tekrarlayan sakatlıkları, Flamini’nin, Southampton maçında kırmızı kart görmesi Wenger’i zor durumda bıraktı. Fransız çalıştırıcı 2-2 berabere sonuçlanan Southampton maçı sonrası ara transfer döneminin son gününde taraftara bir sürpriz yapabileceklerini söyledi; ancak isim vermekten kaçındı. Schalke 04’ün genç yıldızı Julian Draxler’in adı bir süredir Arsenal ile anılıyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu