FutbolGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike DosyalarıŞike ve Bahis

Aziz Yıldırım’a şok; Yargıtay, Yıldırım’ın örgüt ve şike suçlarından cezasını onadı!..

Yargıtay şike kararını açıkladı; Aziz Yıldırım’ın örgüt ve şike suçlarından cezası onandı!.. Şike davasında Yargıtay kararını açıkladı.. Dava kısmen onandı, kısmen düştü, kısmen bozuldu.. Aziz Yıldırım ve Olgun Peker’in örgüt ve şike suçlarından cezası onandı..

Yargıtay, şike davası kararını açıkladı. Yerel mahkemenin kararı kısmen onandı, kısmen bozuldu, kısmen düştü. Ajansspor.com’un haberine göre, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ın örgüt, birden fazla şike ve teşvik primi suçundan aldığı 6 yıl 3 aylık cezası Yargıtay tarafından onandı. Aziz Yıldırım’ın 6 yıl 3 aylık cezasının, İnfaz Yasası gereği 3’te 2’si infaz edilecek. 1 yıl hapiste kaldığı için, 30 ay daha hapis yatacak.

Yıldırım gibi, Olgun Peker’in de örgüt ve çete yoluyla şike yaptığı kararı onandı. Ayrıca Serdar Adalı, Ümit Karan, Tayfur Havutçu, Mehmet Yıldız ve İbrahim Akın hakkındaki kararlar da onandı. Bülent Uygun’un örgüt suçundan beraat ederken, şike suçundan ceza aldı.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Asbaşkan Nevzat Şakar ile birlikte Zeki Mazlum, Zafer Önder İpek, Göksel Gümüşdağ ve Hikmet Karaman’ın beraatına karar verildi. Fatih Sandal, Aykut Aydın, Serkan Acar, Evren Kımıl, Samet Erdemir, Hakan Karaahmet ve Ömer Ülkü hakkında kararlar ise onanmadı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu