GündemTransfer

Çaykur Rizespor, gurbetçi Ümit Korkmaz’ı renklerine bağladı!..

Çaykur Rizespor, gurbetçi Ümit Korkmaz’ı renklerine bağladı!.. Çaykur Rizespor yaklaşık bir aydır takımla idmanlara çıkan gurbetçi Ümit Korkmaz ile 3,5 yıllık anlaşma sağladı…

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Çaykur Rizespor, yaklaşık bir aydır takımla idmanlara çıkan gurbetçi Ümit Korkmaz ile 3,5 yıllık anlaşma sağladı. Ntvspor’un haberine göre, Kulüp basın sözcüsü Aykut Ferah, yaptığı açıklamada, teknik direktör Rıza Çalımbay’ın isteği doğrultusunda Almaya İkinci Lig ekiplerinden FC Ingolstadt forması giyen Türk asıllı Avusturyalı Ümit Korkmaz’ın bir aydır takımla idmanlara çıktığını belirtti.

Ümit Korkmaz’ın, takımın Antalya kampında da yer alarak çalışmalara katılacağını belirten Ferah, “Hocamızın isteği doğrultusunda yaklaşık bir aydır bizimle olan orta saha oyuncusu Ümit Korkmaz ile 3,5 yıllık anlaşma sağlandı. Kendisine ve camiamıza hayırlı olsun” dedi.

Ferah, Ümit’in İstanbul’da sporcu sağlığı merkezinde sağlık kontrollerinin tamamlanarak yeniden takıma katıldığını ifade etti. Ümit, bu sezon FC Ingolstadt forması ile 6 maçta 2 gol atmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu