FutbolGündem

Aziz Yıldırım’dan teknik heyet ve futbolculara; Uyanın, kendinize gelin…

Aziz Yıldırım’dan teknik heyet ve futbolculara; Uyanın, kendinize gelin!.. Fethiye şoku sonrasında dün Samandıra’ya giden başkan Aziz Yıldırım, yaptığı toplantıda “Artık tek hedefimiz var, o da lig. Uyanın, kendinize gelin ve bu yolda kenetlenin” dedi..

Başkan Aziz Yıldırım’dan futbolculara moral takviyesi… Kupada yaşanan Fethiyespor şoku sonrasında dün Samandıra’ya giden Başkan Yıldırım, teknik heyet ve futbolcularla yaklaşık 1.5 saat görüştü.  HTSpor’dan Feridun Niğdelioğlu’nun özel haberine göre, son derece sakin ve destek verici bir konuşma yapan Yıldırım, “Sizden tek istediğim bu maçtan ders çıkartmanız. Doğrudur, hiçbiriniz bir arada oynamadınız. Ama Fenerbahçe’nin oyuncularısınız. Bu sene tek hedefimiz kaldı, o da lig. Uyanın, kendinize gelin ve bu yolda kenetlenin. Camianın ve bizlerin yüzünü güldürün. Bizler, sizlere inanıyoruz, son düdüğe kadar da inanmaya devam edeceğiz. Bundan sonra da kimse ‘Oynamıyorum’ diye surat asmasın” dedi.

‘DERS ÇIKARMALISINIZ’

Futbolculardan birbirlerine sıkı sıkıya sarılmalarını isteyen Başkan Aziz Yıldırım, “Bu maç sonrası travmaya girmemeniz için ve sizin yanınızda olduğumuzu göstermek için buradayım. Hatalarınızı görün ve bir daha yapmamaya gayret gösterin. Buraya sizi uyarmaya geldim. Bizler hatalar yaptığımız zaman dersler çıkartıyoruz. Sizlerin de ders çıkartmasını istiyoruz. İlk yarıda kalan 4 maçta birbirinize sıkı sıkıya sarılarak mücadele verin. Sizden beklentimizi yerine getirin” diye konuştu.

‘YAS TUTACAK HALİMİZ YOK’

Teknik direktör Ersun Yanal, Fethiye şokunu bir an önce atlatmak istiyor… Yanal, öğrencilerini hem uyardı hem de hedefe odakladı: “Kupadan elendiğimiz için üzgünüz. Yolumuza devam etmek isterdik. Ancak bunun için karalar bağlayıp yas tutacak halimiz yok. Şimdi bizim için hedef Rize maçı. Tüm benliğimizle şampiyonluğa kanalize olmamız lazım. Şampiyon olacağız, başka yolu yok. Ligin ilk yarısının bitimine 4 maç var. 12 puan almalıyız. Yedek oyuncular da artık kendi aralarında neden oynamadıklarını sorgulasınlar. Açsınlar, Fethiyespor maçını tek tek izlesinler! Nerede hata yaptıklarını görsünler, ders çıkarsınlar. Bu konuda ben fazla konuşmak istemiyorum. Kendi özeleştirilerini kendileri yapsınlar.”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu