GündemTransfer

Barcelona, Dinamo Zagrebli Halilovic ile sözleşme imzaladı!..

Barcelona, Dinamo Zagrebli Halilovic ile sözleşme imzaladı!.. Barcelona, Dinamo Zagreb’in 17 yaşındaki yıldızı Alen Halilovic ile 5 yıllık sözleşme imzaladı.

İspanya’nın önde gelen kulüplerinden Barcelona, Hırvatistan’ın genç yeteneği Alen Halilovic’i kadrosuna kattı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, kulübün internet sitesinden yapılan açıklamada, Hırvatistan’ın “Messi”si olarak lanse edilen 17 yaşındaki orta saha oyuncusu için Dinamo Zagreb’e 2,2 milyon avro ve Halilovic’in performansına göre ekstra ödeme yapılacağı belirtildi.

Barcelona ile 5 yıllık sözleşmeye imza atan Halilovic, “Çok heyecanlıyım. Durumumu anlatacak kelimeler bulmakta zorluk çekiyorum. Dinamo Zagreb her zaman rüyalarımı gerçekleştiren ilk aşkım olacak. Barcelona, beni küçüklüğümden bu yana çok etkileyen bir kulüp. Elime böyle bir fırsat geçtiği için çok gururluyum” dedi.

Genç yaşına rağmen Hırvatistan Milli Takımı’nın formasını giyen Halilovic, gelecek sezon Barcelona’nın B Takımı’nda forma giyecek ve göstereceği performansa göre A Takım’ınaa çıkma şansını elde edecek.

Dinamo Zagreb ile geçen sezon 37 karşılaşmaya çıkan Halilovic, 5 gol ve 3 asistlik bir performans sergilemişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu