DünyaGündem

Barcelona kalecisi Victor Valdes’e 4 maç ceza!..

Barcelona kalecisi Victor Valdes’e 4 maç ceza!.. İspanya Futbol Federasyonu, Real Madrid maçından sonra hakeme yoğun şekilde itiraz eden Barcelona kalecisi Victor Valdes’e, 4 resmi müsabakadan men cezası verdi.

İspanya Futbol Federasyonu, Real Madrid maçından sonra hakeme yoğun şekilde itiraz eden Barcelona kalecisi Victor Valdes’e, 4 resmi müsabakadan men cezası verdi. Ntvspor’un haberine göre, Barcelona’nın geçtiğimiz hafta Real Madrid ile oynadığı El Clasico’nun son dakikasında yaşanan bir pozisyonda Adriano, Sergio Ramos’un müdahalesiyle ceza alanı içinde yerde kalmış ancak hakem penaltı noktasını göstermemişti.

Karşılaşma bitiminde kaleci victor Valdes, soluğu hakemin yanında almış, yoğun itirazları nedeniyle Perez Lasa’dan kırmızı kart görmüştü. Perez Lasa’ya itirazlarını soyunma odası koridorlarında da sürdüren Valdes’in ifadeleri, hakem raporunda da yer almıştı.

Valdes’in cezasını karara bağlayan İspanya Futbol Federasyonu, tecrübeli file bekçisine 4 maç men cezası verdi. Vıctor Valdes, takımının Deportivo, Rayo Vallecano, Celta Vigo ve Real Mallorca ile oynayacağı karşılaşmalarda görev alamayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu