DünyaGündem

Japonlardan Messi’ye saf altından ayak!..

Japonlardan Messi’ye saf altından ayak!.. Bir Japon mücevherat şirketi, dünyaca ünlü Arjantinli yıldız Lionel Messi’nin saf altından ayağını yaptı. Altın ayak 5 milyon 250 bin dolar karşılığında sahibini bekliyor.

Lionel Messi’ye sık sık altın ayak yakıştırması yapılıyor. Tokyo merkezli bir mücevherat firması bu yakıştırmayı gerçeğe dönüştürdü. İşte Messi’nin altın ayağı.  Ntvspor’un haberine göre, 25 kilogram ağırlığındaki bu sıradışı parça için, önce Messi’nin, genellikle gollerini attığı sol ayağının kalıbı çıkarıldı. Ardından kalıp, külçe altınlarla dolduruldu ve ateşe verildi. Altın ayağın Tokyo’daki tanıtım törenine, Messi’nin kardeşi Rodrigo katıldı. Rodrigo Messi, ortaya çıkan eserin hem kendisini hem de kardeşini çok etkilediğini söyledi.

Messi’nin saf altından sol ayağına sahip olmak ise hiç de kolay değil. Bu parçayı satın almak için 5 milyon 250 bir doları gözden çıkarmak gerekiyor.  Ayağının altından modelinin yapılmasının kendisine büyük onur verdiğini söyleyen Messi’yi ise kariyerinin en önemli maçlarından biri bekliyor. Arjantinli yıldızın, takımı Barcelona’nın, 2-0’lık yenilginin rövanşında Milan’ı geçebilmesi için, ayağının gerçekten de altından olduğunu kanıtlaması gerekiyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu