DünyaFutbolGündem

Berbatov futbolu ManU’da bırakacak

Manchester United’ın Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, futbolu Manchester United’da bırakmak istediğini söyledi.

İngiltere Premier Lig takımlarından Manchester United’ın Bulgar forvet oyuncusu Dimitar Berbatov, kariyerini takımında sonlandırmak istiyor. Dimitar Berbatov’un menajeri Emil Danchev, Bulgar televizyonu TV’ya yaptığı açıklamada, 29 yaşındaki forvet oyuncusunun kariyerini Manchester United’da sonlandıracağından emin olduğunu söyledi. Danchev, ”Son derece dengeli bir insan, kendisi için neyin en iyi olacağını bilir” ifadelerini kullandı.

Premier Lig takımıyla sözleşmesi 2012 yılında dolacak olan Berbatov, 2008’de yeni takımına katıldıktan sonra yeterince varlık gösteremediği için eleştirilmişti. Ancak bu sezon attığı 11 golle Premier Lig’in en golcü futbolcusu olan Dimitar Berbatov, izleyenlerini şaşırttı. Dimitar Berbatov, geçen hafta Blackburn Rovers’ı 7-1 yendikleri maçta, ”Bir maçta 5 gol atan 4. Premier Lig futbolcusu” unvanını elde etti.

Dimitar Berbatov, eylül ayında da ”Liverpool maçında ilk ‘hat-trick’ yapan Manchester United oyuncusu” olarak kulüp tarihine geçti. Bulgaristan Milli Takımı formasıyla 48 gol atarak, ülkesinde tüm zamanların en golcü oyuncusu olan Berbatov, mayıs ayında yorgunluk ve ailevi sebepler nedeniyle milli formayı bırakmıştı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu