GündemTransfer

Beşiktaş’a dev kaleci!..

Siyah-beyazlıların, PSV Eindhoven ile olan sözleşmesi sona eren 31 yaşındaki İsveçli kaleci Andreas Isaksson ile görüştüğü öğrenildi.

Beşiktaş, bir süredir yabancı kaleci ile anlaşmak için temaslarını sürdürüyordu. Hürriyet Gazetesi’nin haberine göre, Başkan Fikret Orman’ın geçtiğimiz günlerde Rüştü Reçber hakkında söylediği, “39 yaşında bir oyuncuyu kadromuzda tutmak istemiyoruz” ifadelerinin ardından kaleci arayışlarına hız veren Futbol Komitesinin, İsveç Milli Takımı’nın kalesini de koruyan 1.99 metre boyundaki Andreas Isaksson ile görüştüğü öğrenildi.

BONSERVİS BEDELİ ÖDENMEYECEK

Tecrübeli kaleci, 2008 yılından bu yana Hollanda’nın PSV Eindhoven takımında forma giyiyordu. Mukavelesi sona eren Isaksson, PSV Eindhoven ile sözleşmesini uzatmadı.

İsveç Milli Takımı ile 2012 Avrupa Futbol Şampiyonası’nda mücadele eden Isaksson için menajeri Roger Ljung ile görüşen siyah-beyazlı kulüp, kesin kararını vermedi. Bonservis bedeli olmaması nedeniyle Beşiktaş’a cazip gelen 31 yaşındaki file bekçisinin yıllık ücretinin 2 milyon euro düzeyinde olması ise yönetimi düşündürüyor.

Takımın yeni teknik adamının belli olmasının ardından İsveçli kaleci ile yeniden temasa geçmeyi planlayan Futbol Komitesi’nin, Isaksson’a yıllık 1 milyon euro seviyesinde bir rakam teklif etmeye hazırlandığı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu