FutbolGündem

Beşiktaş, Avrupa’da tur peşinde!..

Beşiktaş, Avrupa’da tur peşinde!.. Siyah – beyazlı ekip, Tripolis’te UEFA Avrupa Ligi’nde bir üst tura çıkmak için mücadele edecek. Bu önemli karşılaşma saat 22.05’te başlayacak.

UEFA Avrupa Ligi C Grubu’nda Beşiktaş, Yunanistan’da Asteras Tripolis FC ile karşılaşacak. Bu gece oynanacak maç saat 22.05’te başlayacak.

UEFA’dan yapılan açıklamaya göre mücadeleyi Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Manuel Jorge Neves Moreira de Sousa yönetecek. Sousa’nın yardımcılıklarını Rui Licino Barbosa Tavares ile Alvaro Daniel Carvalho Mesquita yapacak. 4. hakem olarak Antonio Manuel Albine Godinho’nın görev alacağı maçın ilave yardımcı hakemleri ise; Artur Manuel Ribeiro Soares Dias ile Marco Bruno Santos Ferreira.

Muhtemel 11’ler:

Asteras: Kosicky, Lluy, Sankare, Parra, Zisopoulos, Pantelladis, Munafo, Gianniotas, Usero, Barrales, Fernandez

Beşiktaş: Cenk, Serdar, Franco, Ersan, Motta, Atiba, Veli, Gökhan, Sosa, Olcay (Kerim), Demba Ba

Kolokotronis iddialı konuştu

Asteras Teknik Direktörü Theodoros Kolokotronis, maçın oynanacağı statta düzenlediği basın toplantısında iddialı açıklamalar yaptı. İyi hazırlandıklarını belirten Kolokotronis, “Bu maçı kazanacağımıza inanıyoruz. Teknik ekip ve futbolcular olarak bu maça çok iyi hazırlandık. Kazanmak için çok iyi çalışacağız. Çok iyi bir maç olacak ve maçı izleyen futbolseverler oyundan memnun kalacak” dedi.

Grubunda yaptığı 4 maçta 2 galibiyet ve 2 beraberlik alarak 8 puan toplayan ve İngiltere’nin Tottenham Hotspur takımıyla zirveyi paylaşan “Kara Kartallar”a gruptan çıkmak için Asteras karşısında bir puan yetecek.

Beşiktaş’ın sezon başından bu yana futbolunu geliştiğini vurgulayan Vergetis, “Beşiktaş galibiyete çok daha yakın fakat biz de sahaya kazanmak için çıkacağız. Her şey sahada belli olacak. İstanbul’da çok iyi defans yapmıştık. Beşiktaş’a karşı yaptığımız savunmayı Tottenham’a da yapmaya çalıştık ama başarılı olamadık. Yarın umarım başarılı oluruz” ifadelerini kullandı.

Demba Ba rekoru eline geçirdi..

Demba Ba, Beşiktaş’ta Ricardo Quaresma’nın bir sezonda Avrupa kupalarında en çok gol atan futbolcu rekorunu ele geçirdi. Quaresma, siyah-beyazlı formayla Avrupa kupalarında bir sezonda 5 gol atmıştı.

İşte Senegalli DembaBa’nın Beşiktaş formasıyla Avrupa kupalarında attığı goller…

Beşiktaş – Feyenoord: 3-1 (3 gol)
Tottenham Hotspur – Beşiktaş: 1-1 (1 gol)
Partizan – Beşiktaş: 0-4 (1 gol)
Beşiktaş – Partizan: 2-1 (2 gol)

UEFA AVRUPA LİGİ C GRUBU

puan durumu

Beşiktaş 8 puan

Tottenham 8 puan

Tripolis 4 puan

Partizan 1 puan

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu