FutbolGündem

Beşiktaş’lı Ekrem Dağ dondurmacı oldu

Spor Toto Süper Lig’de 2010 – 2011 sezonunu Gaziantepspor maçıyla tamamlayacak olan Ziraat Türkiye Kupası sahibi Beşiktaş’ta teknik ekip ve futbolcular, takım arkadaşları Ekrem Dağ’ın dondurma dükkanının açılışına katıldı.

İstiklal Caddesi’ndeki dondurmacının açılışına teknik direktör Tayfur Havutçu, teknik heyet, futbolculardan Rüştü Reçber, Cenk Gönen, Fernandes, Hakan Arıkan, İsmail Köybaşı, Mert Nobre, Bobo, Tomas Sivok, Ersan Gülüm, Fabian Ernst, Necip Uysal, Atınç Nukan, Furkan Şeker, Cumali Bişi ile Doğukan Pala katıldı.

Açılışta önlük giyerek tezgahın arkasına geçen Ekrem Dağ, takım arkadaşlarına dondurma ikram etti. Ekrem Dağ, açılışta yaptığı konuşmada katıldıkları için teknik heyet ile takım arkadaşlarına teşekkür etti. Tayfur Havutçu ile 2 artı 1 yıllık sözleşme imzalanması konusundaki bir soru üzerine Ekrem Dağ, ”Bu duruma çok sevindim. Sadece ben değil, tüm takım arkadaşlarım da sevindiler. Tayfur Hoca takımı tanıyor, hepimizi biliyor. Başarılı olacağına inanıyorum. Hepimiz onu çok seviyoruz” diye konuştu.

Sezona şampiyonluk parolasıyla başladıklarını anlatan Beşiktaş’lı Ekrem Dağ, ”Ancak yarıştan erken koptuk. Her şeye rağmen Türkiye Kupası’nı kazandık. Şimdi bunun mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu