FutbolGündem

Ertunç Soğancıoğlu: İnönü Stadı’nı yeniledikten sonra isim hakkının daha yüksek bedelde ve daha uzun sürede kullanılmasını istiyoruz!..

Beşiktaş Kulübü Mali İşlerden ve Sponsorluklardan Sorumlu Asbaşkan Ertunç Soğancıoğlu, FIYAPI AŞ ile BJK İnönü Stadı’nın isim sponsorluğu konusunda kısa vadede anlaşma sağladıklarını belirterek, “Stadı yenilemek hedefindeyiz” dedi.

Ceylan Otel’de düzenlenen Beşiktaş Kulübü Olağan Divan Kurulu Toplantısı’nda konuşan Ertunç Soğancıoğlu, siyah–beyazlı kulübün futbol müsabakalarını yaptıkları stadın adının BJK İnönü Stadı olduğunu hatırlatarak, Eylül ayı sonu itibariyle FIYAPI AŞ ile stadın isim sponsorluğu konusunda anlaştıklarını söyledi.

Ertunç Soğancıoğlu, “FIYAPI AŞ ile birinci yılı 3.5 milyon TL, ikinci yılı da 3 milyon dolar tutarında bir reklam sözleşmesi imzaladık. Bu doğrultuda stadın ismi ve bazı reklam alanın kullanılması işini FIYAPI’ya bıraktık. Stadın ismini FIYAPI İnönü Stadı olarak düşünüyoruz” şeklinde konuştu.

Anlaşmayı kısa vadeli olarak düşündüklerinin altını çizen Soğancıoğlu, “Stadı yenilemek hedefindeyiz. Stadı yeniledikten sonra isim hakkının daha yüksek bedelde ve daha uzun sürede kullanılmasını istiyoruz. Bu Beşiktaş için önemli bir gelir” ifadelerini kullandı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu