FutbolGündemTransfer

Beşiktaş’ın yeni transferi Fernandes İstanbul’da

Beşiktaş’ın İspanya’nın Valencia takımından kiraladığı yeni transferi Manuel Fernandes İstanbul’a geldi.

Beşiktaş’ın Valencia’dan yeni transferi Manuel Fernandes İstanbul’a geldi. 6 aylığına kiralanan Portekizli futbolcu Schuster’in gözüne girebilirse bonservisi de 7 milyon euro karşılığında Valencia’dan alınacak.

Portekizli futbolcuyu havalimanında yaklaşık olarak 50 Beşiktaş taraftarı büyük coşkuyla karşıladı. Havalimanında bir açıklama yapan Beşiktaş Kulübü Transfer Komitesi Başkanı Serdar Adalı “Fernandes hayırlı olsun. İhtiyacımız olan futbolcuları alıyoruz. Simao ile Almeida ile de bir hafta 10 gün içerisinde resmi imzalar atılacak” ifadesini kullandı.

Havalimanında kısa bir açıklama yapan Beşiktaş’ın yeni transferi Fernandes, transfer teklifi geldiğinde vatandaşı Ricardo Quaresma ile görüştüğünü belirterek şöyle konuştu: Ricardo bana Beşiktaş’ın önemli bir kulüp olduğunu söyledi. Beşiktaş’a geldiğim için çok mutluyum. Beşiktaş’ın şampiyonluğuna yardımcı olmak için geldim.

Ricardo bana Beşiktaş taraftarının ne kadar çılgın olduğunu anlattı. Ben de onlarla buluşmayı dört gözle bekliyorum. Öte yandan yarın sabah sağlık kontrolünden geçecek olan Portekizli yıldız, bir süre vatandaşı yeni takım arkadaşı Quarasma’nın evinde konaklayacak.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu