FutbolGündem

Beşiktaş’ın efsane başkanı Süleyman Seba 87 yaşında!..

NationalTurk’ün haberine göre, Beşiktaş Onursal Başkan Süleyman Seba’nun bugün 87. doğum günü. Süleyman Seba doğum gününü tedavi gördüğü hastanede dostlarıyla kutlayacak.

5 Nisan 1926 Sakarya Hendek İlçesi’ne bağlı Bıçkı Köyü’nde doğun Süleyman Seba, 87. yaşını kutlayacak. Bir önceki hafta geçirdiği rahatsızlık sebebiyle hastanede tedavi altında tutulan Süleyman Seba, doğum gününü de hastanede geçirecek. Yakınları ve sevenleri de bu mutlu günde Seba’yı hastanede yalnız bırakmayacak.

Beşiktaşlı taraftarlar da Süleyman Seba’yı unutmadı. Efsane başkanın tedavi gördüğü hastanenin karşısına “Geçmiş Olsun Efsane Başkan Süleyman Seba”, “Doğum Günün Kutlu Olsun Seba” ve “Dur Başkanım, Kapanış Golü Var Daha” yazılı pankartlar asıldı.

Futbolistan olarak efsane başkanımıza sağlıklı, uzun bir ömür diliyoruz…

Beşiktaş kulübü de internet sitesinden Süleyman Seba’nın doğum gününü şu ifadelerle kutladı;

“Beşiktaşımıza büyük hizmetlerde bulunan, kulübümüzün tarihinde çok önemli bir yere sahip olan Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba, 87 yaşına girdi. 5 Nisan 1926 günü Sakarya’nın Hendek ilçesinde dünyaya gözlerini açan Sayın Süleyman Seba, 1984 yılında Beşiktaşımızın başkanlığına seçilmiş ve 16 yıl boyunca yürüttüğü bu görevi boyunca bir çok başarıya ulaşmıştır. Yaptığı hizmetlerle adını tarihimize altın harflerle yazdıran Onursal Başkanımız Sayın Süleyman Seba, bugün 87. yaş gününü kutluyor.

Sayın Süleyman Seba’nın 87. yaş gününü kutlar, sağlıklı ve mutlu nice yıllar dileriz.

Beşiktaş JK”

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu