FutbolGündem

Amrabat’tan Fatih Terim’e sitem!..

Amrabat’tan Fatih Terim’e sitem!.. Galatasaray’ın Faslı kanat oyuncusu Nordin Amrabat, Şampiyonlar Ligi’nde 3-0 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlanan mücadele sonrasında NOS Televizyonu’na açıklamalarda bulundu.

Galatasaray’ın Faslı kanat oyuncusu Nordin Amrabat, Şampiyonlar Ligi’nde 3-0 Real Madrid üstünlüğüyle sonuçlanan mücadele sonrasında NOS Televizyonu’na açıklamalarda bulundu. Sporx.com’un haberine göre, daha erken oyuna girmeyi beklediğini belirten Amrabat, yenilen ilk 2 gol sonrasında hocamız emin olamadı ifadelerini kullandı.

Real Madrid’in kendilerinden iyi olduğunu belirten Faslı futbolcu, “Fazla şans yaratamadık. En iyisini yapmayı denedik ama Real çok üst düzey bir ekip. Gol atamamamız üzücü” şeklinde konuştu. Amrabat, “Umarum evimizdeki maçta ilk golü erken bulabiliriz; ama çok açık ki zor bir maç olacak” diyerek sözlerini noktaladı.

25 yaşındaki futbolcu Real Madrid ve Galatasaray arasında oynanan Şampiyonlar Ligi çeyrek final mücadelesinin 83. dakikasında Albert Riera yerine oyuna dahil olmuştu.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu