FutbolGündem

Beşiktaşlı Tolga Zengin’in annesi son yolculuğuna uğurlandı!..

Beşiktaşlı Tolga Zengin’in annesi son yolculuğuna uğurlandı!.. Beşiktaş ve milli takımın kalecisi, Trabzonspor’un eski kaptanı Tolga Zengin’in dün 52 yaşında vefat eden annesi Melek Zengin toprağa verildi.

Cenaze namazı öncesi taziyeleri kabul eden Tolga, metanetli durmaya çalışsa da cenaze namazının kılınmaya başlaması ile gözyaşlarına daha fazla hakim olamadı. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, tedavi gördüğü Karadeniz Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi’nde dün hayatını kaybeden Melek Zengin için İskenderpaşa Camisi’nde ikindi namazını müteakip cenaze namazı kalındı.

Cenaze Trabzon Valisi Abdil Celil Öz, Trabzon Belediye Başkanı Dr. Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu, Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, bugün özel uçakla Trabzon’a gelen Beşiktaş teknik heyeti ve futbolcular, Trabzonsporlu yönetici, teknik heyet ve futbolcular ile spor ve siyaset dünyasından çok sayıda isim ile binlerce vatandaş katıldı.

Namazdan önce annesinin tabutu başında taziyeleri kabul eden milli kaleci Tolga Zengin, zaman zaman gözyaşlarını tutamadı. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman, Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, Beşiktaş Teknik Direktörü Slaven Biliç ile Beşiktaşlı ve Trabzonsporlu futbolcular takım arkadaşlarına sarılarak teselli etmeye çalıştı.Daha sonra kılan cenaze namazı ve yapılan duanın ardından merhum Melek Zengin’in naaşı, omuzlara alınarak cami önünde bekleyen cenaze aracına götürüldü. Başarılı kaleci Tolga, araca kadar annesinin tabutunu omuzlarında taşıdı.

FİKRET ORMAN GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

Tolga’nın taziyeleri kabul sırasında Trabzonspor Kaptanı Onur ile Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’a sıkıca sarılması dikkat çekti. Taziye kabulü sırasında Tolga’nın babası Sebahattin Zengin de, zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı. Cenaze namazı sırasında Beşiktaş Başkanı Fikret Orman da gözyaşlarını tutamadı. Yaklaşık 2 bin kişinin katıldığı namazın ardından Tolgan Zengin ile eski ve yeni takım arkadaşları tabutu omuzlarına alarak cenaze arabasına taşıdı. Cenaze, toprağa verilmek üzere Bostancı mezarlığına götürüldü.

İskenderpaşa Cami’ne TFF Başkanı Yıldırım Demirören ve eşi de çelenk gönderdi. Cenaze namazına Trabzonspor’un otobüsüyle gelen Beşiktaş kafilesi, namaz sonrasında da yine aynı otobüsle Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’ne gitti. Kafilenin bir süre burada ağırlanacağı öğrenildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu