FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DosyalarıTransfer

Beşiktaş Onursal Başkanı Seba, Tayfur Havutçu ve Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti

Beşiktaş’ın Efsane Başkanı Süleyman Seba, şike soruşturması kapsamında tutuklanan yeğeni Tayfur Havutçu ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı Metris Cezaevi’nde ziyaret etti.

Süleyman Seba, Beşiktaş’ın eski yöneticilerinden Murat Aksu ile birlikte Metris cezaevine giderek yeğeni ve Beşiktaş Teknik Direktörü Tayfur Havutçu ile Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret etti. Seba,”Yeğenimi ve Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım’ı ziyaret ettim. Geçmiş olsun dileklerimi iletim. Her ikisinin de morallerini iyi gördüm” dedi.

Şike soruşturmasında tutuklanan eski takım arkadaşı Tayfur Havutçu ve bir dönem hocalığını yapan Mehmet Yenice’yi ziyaret temek için Metris Cezaevi’ne gelen Tanju Çolak, tutukluları ziyaret edemedi. Savcılıktan gerekli izinleri alamadıkları için ziyaretin gerçekleşemediğini aktaran Tanju Çolak, avukatı Serdar Ölmez’in Tayfur Havutçu ve Mehmet Yenice ile görüştüğünü söyledi. “Arkadaşlarımıza yanlarında olduğumuzu göstermek için geldik” diyen Tanju Çolak şöyle konuştu; Rıdvan ile birlikte dün konuştuk.

Avukatımızı alıp buraya gelerek ziyaret yapacaktık. Bugün izin verilmediğini öğrendik. Avukatımız Serdar beyi içeri gönderdik. Hem Tayfur’la hem Mehmet Yenice ile hem de Diyarbakır eski başkanı Abdurrahman Yakut ile görüşmüş. Şunu söyleyeyim, böyle bir şeyi ben yaparım ama Teknik Direktör Tayfur Havutçu yapmaz. Fenerbahçe’de benim oda arkadaşımdı. Çok dürüst bir insan. Çok efendi bir insan. Avukatımıza onun üzüntüsünü yaşadığını söylemiş. Aynı şekilde Mehmet Yenice benim 35 yıl önceki hocam, ağabeyim. Şaşkınlık yaşıyor. Öğrendiğim kadarıyla moralleri bozuk.

Avukat Serdar Ölmez ise Tayfur Havutçu’nun üzgün olduğunu belirterek, “Kendisi çok şaşkınlık içerisinde ifade vermeye geldi özel uçakla ama şuan burada. Anlattığı kadarı ile ‘neden bu futbolcuyu transfer etmek istedin?’ denmiş. Görevi ile ilgili olarak, kendisi her an bırakabilirim demiş. Yönetim biraz daha beklemesini söylemiş. İfade vermeye geldiğini böyle bir şey beklemediğini söylüyor. Bunlara bir anlam veremiyor. ‘Bir ay sonra çıksam ne olacak? Bu kadar rezillik olduktan sonra’ diyor” şeklinde konuştu.

Bu arada Tanju Çolak’ın yanında bulunan Rıdvan Dilmen’in eşi Ayşe Dilmen’in bazı tutukluları ziyaret etmesi için içeri girmesine izin verildiği belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu