FutbolGündemTransfer

Quaresma’dan çarpıcı açıklamalar; İstanbul’daki son haftamı yaşıyorum!..

Quaresma’dan çarpıcı açıklamalar; İstanbul’daki son haftamı yaşıyorum… Beşiktaş’ta kadro dışı kalan ve sezon başından bu yana takımdan ayrı olarak antrenman yapan Ricardo Quaresma konusundaki belirsizlik ortadan kalkıyor.

Siyah Beyazlı kulüp ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Portekizli oyuncunun, devre arasında farklı bir takıma transfer olması ile ilgili iddialar her geçen gün artıyor. Milliyet Gazetesi’nin haberine göre,  bugüne kadar Rusya Ligi ve Katar Ligi kulüplerinin yanı sıra Galatasaray, Trabzonspor, Marsilya, Sporting Lizbon, Palermo, Liverpool ve son olarak Porto’nun Quaresma’yı kadrosuna katmak istediği öne sürülmüştü.

Devre arası transfer sezonu yaklaşırken iddiaların artması normal karşılanırken, 29 yaşındaki oyuncu geçtiğimiz günlerde İstanbul’daki eşyalarını ülkesi Portekiz’e göndermişti. Bu gelişmenin ardından ocak ayında Beşiktaş’tan ayrılarak Portekiz Ligi’nden bir takıma transfer olma ihtimali yükselen Quaresma’nın, kısa süre sonra Beşiktaş’tan ayrılacağına dair yeni bir gelişme yaşandı.

Quaresma;  İstanbul’daki son haftamı yaşıyorum

Sezon başından bu yana tek başına Nevzat Demir Tesisleri’nde antrenman yapan Quaresma’nın, gerçekleştirdiği çalışma sonrası tesislerde dikkat çekici ifadeler kullandığı öğrenildi. Antrenman sonrası çevresinde bulunan insanlarla konuşan Quaresma’nın, “Burada artık son günlerimi geçiriyorum. Yeni haftada burada olmam. Eşyalarımı Portekiz’e gönderdim. Artık İstanbul’daki son günlerimi yaşıyorum” dediği öğrenildi.

Quaresma’nın bu açıklamaları sonrası Türkiye dışında bir takıma transfer olma olasılığı yükselirken, Portekizli oyuncunun siyah – beyazlı kulüp ile arasında bir sorun çıkmaması halinde sezonun ikinci yarısında farklı bir takımda top koşturması bekleniyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu