FutbolGündem

Beşiktaş’ta borç çok; Yeni forma yok, güvenliğe para yok!..

Beşiktaş formalarını üreten Adidas firması ödemelerin yapılmadığı gerekçesiyle bu sezona ait ürün vermiyor. Kartal Yuvası Mağazaları’na gidenler çubuklu dışında yeni forma bulamıyor.

HTSpor’dan Kartal Yiğit’in haberine göre, ekonomik anlamda siyah-beyazlı kulübün beyazı gitmiş gibi. Nereden baksanız her tarafta sorun var. Yeni bir sıkıntı da formalarda çıktı. Kartal Yuvası Mağazaları’na giden ve bu sezonun formalarını almak isteyen taraftarlar sadece çubuklu forma ile karşılaştı. Diğer ürünlerin ise bulunmadığı belirtildi. Konuyu araştırdığımızda ürünlerin kapış kapış satılmasından kaynaklanan bir durum olmadığını aksine Adidas firmasına olan yaklaşık 2 milyon TL’lik bir borç nedeniyle yeni ürün verilmediği belirtildi.

FORMALAR GELİYOR!

Olayı sorduğumuz ve bilgi aldığımız Beşiktaş’ın mali işlerinden sorumlu yöneticisi Ertunç Soğancıoğlu “Vadeli borçlarımız var. Türk futbolu kritik bir süreçten geçiyor ve haliyle her kulüp ekonomik anlamda sıkıntı çekiyor. Zaman zaman gecikmeli de olsa borçlarımızı ödüyoruz. Adidas firmasına son olarak 282 bin TL’lik bir ödeme yaptık ve yeni formalar gelecek” ifadesini kullandı. Yeni sezona ait tüm formaların önümüzdeki haftadan itibaren Kartal Yuvası Mağazaları’nda olacağı öğrenildi.

Güvenlik sorunu!

Adidas’ın yanı sıra bir kriz de kulübe güvenlik elemanı sağlayan Securinet firmasından geldi. Uzun süredir alacaklarını alamayan ve yaklaşık 1.5 milyon TL’lik alacağı bulunduğu öğrenilen firmanın ligde son oynanan Eskişehirspor maçına güvenlik elemanı yollamak istemediği ancak araya girilmesinden sonra 300 kişi gönderdiği ortaya çıktı. Yönetimin bu son krizleri önlemek için bu hafta içinde bir ödeme yapıp kısa vadede sorunu tamamlayacağı belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu