FutbolGündem

Beşiktaş’ta Egemen şoku; Trabzonspor maçında oynamayacak!..

Beşiktaş’a, Galatasaray ile oynanan derbi maçın ilk yarısında sakatlanarak oyundan çıkan Egemen Korkmaz’dan kötü haber geldi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, Beşiktaş Kulübü Doktoru Devrim Urgun, Egemen’in bugün MR’ının çekildiğini belirterek, “Sol kasığında zorlanmaya bağlı ödem var. Hafta sonundaki Trabzonspor maçında forma giyemeyecek. Atletico Madrid ile 8 Mart’da oynanacak UEFA Avrupa Ligi maçına yetiştirmeye çalışıyoruz” dedi.

Urgun, Veli Kavlak’ın da sağ arka adalesinde sertleşme olduğunu kaydederek, “Avusturya Milli Takımı’ndan affını istedik. Gerekli görüşmeler yapıldı ve milli takıma gitmeyecek. Tedavisini burada sürdüreceğiz. Trabzonspor maçında oynatmaya çalışacağız” diye konuştu.

Roberto Hilbert’in tedavisinin sürdüğünü, hedeflerinin bu futbolcuyu Atletico Madrid ile yapılacak rövanş maçına yetiştirmek olduğunu aktaran Urgun, Mehmet Aurelio’nun ise takımla birlikte çalışmalara başladığını, ancak kondisyon eksikliği bulunduğunu kaydetti.

Doktor Urgun, tedavisini Portekiz’de sürdüren Bebe’nin ise hafta sonunda İstanbul’a gelmesini beklediklerini sözlerine ekledi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu