FutbolFutbolda ŞiddetGündemŞike ÇetesiŞike DedikodularıŞike Dosyaları

Bülent Uygun; Aziz Yıldırım’ı sırtından bıçakladılar!..

Tahliye sonrasında ilk kez konuşan Bülent Uygun, şike davasında tutuklananlar için çarpıcı sözler söylerken; zorlu süreçte yaşadıklarını dile getirdi.

Bülent Uygun suskunluğunu bozdu ve Beyaz TV’ye konuştu. Aziz Yıldırım, soruşturma, yaşadıkları geleceği ile ilgili her şeyi anlattı. Sporx.com’un haberine göre, tahliye sonrası ilk röportajını Beyaz TV’ye konuşan Bülent Uygun, Aziz Yıldırım’a övgü dolu sözler sarf ederek ‘Aziz Yıldırım’ı sırtından vurdular’ dedi.

Beyaz Gazete’nin haberine göre; tutuklanmadan önce gözaltına alınış sürecini anlatan Bülent Uygun, Ali Kıratlı’nın Eskişehir’e geldiğini kendisiyle telefonla görüştüğünü ifade eden Uygun ‘Kıratlı bana aldığı bir duyumu söyledi. Bende kendisine ‘Hocalara böyle bir şike teklifi gelmez. ‘dedim. Sezer o maçtan önce görüşme yapmıyor. Maçtan sonra görüşme yapıyor, eğer alacak olsalardı maçtan önce yaparlardı. Maçta o gün iyi bir performans gösteremedi. O gün sahanın en iyisi Caner’di ve Fenerbahçe takım halinde çok iyiydi ‘dedi.

Bülent Uygun, şike davasında tutuklananlar için de çarpıcı sözler söyledi. ‘Biz Allah’a şükür işlemediğimiz bir suçtan dolayı buralardaydık ‘diyen Uygun sözlerini şöyle sürdürdü:

Olmaması gereken bir ceza sistemi getirdiler. Ben Türkiye’de 4-5 kişiyi bile öldürsem yargılanacağım ceza bu kadar bile değildi. Biz 40 yılla yargılanıyoruz. Bucaspor’dan ayrıldığım için Bucasporlu bir emniyet müdürü bana kafayı taktı.

Bülent Uygun; Aziz Yıldırım’ı sırtından bıçakladılar

Aziz Yıldırım 15 milyon dolarlık bir bütçede olan Fenerbahçe’yi 400 milyon dolara çıkarıp bu kadar büyük başarılar yaptığı zaman bertaraf etmek isteyen insanların bir düşüncesiydi. Kendisinin en yakınında olan insanlar tarafından sırtından bıçaklandı.

Sporda şiddet yasasının çıkmasını olumlu bulan Uygun, Başbakan Erdoğan’a da teşekkür etti. Şike soruşturmasında iddia olmadığını kaydeden Uygun, Metris anılarını da şöyle anlattı; Metris’te spor yaptık, aynı zamanda da yemek konusunda dikkatli davrandık ve 17 kilo birden verdik. Aziz Yıldırım revirde kaldığı için temizlik yapmıyordu. Bizler iki grup halinde kalıyorduk. Cezaevinde tuvalet bile temizledik.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu