FutbolGündemTransfer

Beşiktaş’ta gönderilecekler belli oldu

Ekonomik kriz sebebiyle transferde ince bir çizgi üzerinde yürüyen Beşiktaş’ta yönetim Portekizli oyuncularından hangi isimlerin takımdan gönderileceğini belirledi.

Teknik direktör sorununu hallettikten sonra hızlı bir şekilde transfer çalışmalarını start veren Beşiktaş yönetim kurulu sonunda merakla beklenen “Çetenin durumu ne olacak?” sorusunun cevabını buldu. Sporx’in özel haberine göre,  Fikret Orman yönetiminin Samet Aybaba ile yaptığı ve anlaşmaya vardığı o görüşmede çetenin durumunu da netleştirdiği ve hemen ardından Portekizli oyuncuların menajerleriyle temasa geçtiği ortaya çıktı.

Başkan Fikret Orman’ın teknik patron Aybaba’nın raporu doğrultusunda 4 Portekizli yıldızdan Quaresma ve Simao’nun satılması kararını aldığı ve bunu da menajerlerine ilettiği öğrenildi.

Bu iki oyuncuyu öncelikli olarak satılması kararı alan Beşiktaş yönetiminin iyi bir teklif alınamaması halinde bu kez Almeida’nın satışını gündeme alacak. Siyah-beyazlı yönetimin Quaresma ve Simao’yla yollarını ayırma kararı alırken Fernandes’i satılacak ve satılabilecek oyuncular konusunda en son sıraya koyması dikkat çekti.

Beşiktaş’da “Fernandes gitti gidecek” derken, yönetimin sürpriz bir şekilde Quaresma ve Simao’yu satma kararı almasından sonra dış transferde de planlar yavaş yavaş belil olmaya başladı. Beşiktaş yönetiminin dış transferde önceliğinin sol bek, kaleci, stoper ve orta saha olduğu öğrenildi.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu