FutbolGündem

Beşiktaş’ta şok; İsmail Köybaşı yine sakatlandı!..

Beşiktaş’ta şok; İsmail Köybaşı yine sakatlandı!.. Uzun süre sonra Elazığspor maçında formasına kavuşan Beşiktaş’ın sol beki, 1 ay daha takımdan uzak kalacak…

Beşiktaş’ta geçirdiği ciddi sakatlığın ardından geçen haftaki Elazığspor maçıyla 588 gün sonra lig karşılaşmasına çıkan İsmail Köybaşı, yeniden sakatlandı. Ntvspor’un haberine göre, Elazığspor maçında girdiği ikili mücadele sırasında sağ arka adalesine aldığı darbe sonucu oyuna devam edemeyen İsmail’in MR’ı çekildi. MR ve yapılan kontroller sonucunda İsmail Köybaşı’nın sağ arka adalesinde ikinci derece yırtık tespit edildi.

İsmail 1 aylık daha tedavi sürecine girecek. Sakatlığı nedeniyle Elazığspor maçında forma giyemeyen, Kasımpaşa karşılaşmasında taraftara yönelik hareketi nedeniyle de para cezası verilen Manuel Fernandes’in takımla birlikte çalışmalara başladığı bildirildi.

Siyah-beyazlılarda sakatlıkları süren Michael Eneramo, Kerim Frei, Ömer Şişmanoğlu, Gökhan Töre ve Oğuzhan Özyakup’un tedavileri sonrası salonda ve sahada özel bir çalışma yaptıkları, tedavisine devam edilen Atiba Hutchinson, grip olan Veli Kavlak ile izinli olan Günay Güvenç ve Pedro Franco’nun antrenmana katılmadıkları ifade edildi.

Siyah – beyazlılar, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarını basına kapalı yaptığı antrenmanla sürdürdü. Teknik direktör Slaven Bilic yönetiminde, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcuların dayanıklılık, kuvvet ve taktik çalışmalar yaptıkları kaydedildi. Beşiktaş, Gençlerbirliği maçı hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu