FutbolGündemTransfer

Beşiktaş’tan bomba transfer girişimleri!..

Beşiktaş’tan bomba transfer girişimleri!.. Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve transferden sorumlu yöneticiler Ahmet Kavalcı, Deniz Atalay ve Erdal Torunoğulları, yurt için ve dışında transfer arayışlarını sürdürüyor.

Beşiktaş’ta Fikret Orman başta olmak üzere, yöneticilerden Ahmet Kavalcı, Erdal Torunoğulları transfer yapmak için kolları sıvadı.

Yeni stadın açılmasıyla beraber stadı yıldızlarla doldurup taraftarın ilgisini çekmek isteyen yöneticiler Fikret Orman başkanlığında Diego Ribas,Eto,Gomis ve Tiago gibi oyuncularla temas kurmaya hazırlanıyor.

Mendesin oyuncuları olan Atletico Madrid’li Diego Ribas ve Tiago kulüple sözleşmelerinin bittiğini ve menajerlerinin bu oyuncuları Türkiye’ye getirmeye hazır oldukları söylenildi.

Chelsea’den ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Eto’o’nun ise Beşiktaşlı yöneticilerle randevulaştığı, kısa zamanda bir görüşme gerçekleştirilip yol katedileceği öğrenildi.

Transferde yaşanan sorunun ise, yöneticilerin garanti para kısmını temettü edememesi oldu. 2,5 M’luk tavan ücret belirleyen yönetimin, bu ücretin yarısını temettü etmesi, kalan yarısını ise garanti edememesi oyuncuları geri plana itiyor.

Sergen COŞKUN

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu