FutbolGündem

Carvalhal göreve devam ediyor; Tayfur Havutçu Sportif Direktör oldu!..

Tayfur Hüvutçu’ya yeni görev!.. Şike soruşturması kapsamında aylarca tutuklu kaldıktan sonra 12 Aralık’ta tahliye edilen Tayfur Havutçu Beşiktaş’ta Sportif Direktörlük görevine getirildi.

Beşiktaş yönetiminin Ağustos ayında Tayfur Havutçu’nun yardımcısı olarak göreve getirdiği Carlos Carvalhal’in gösterdiği üstün performans yönetimin planlarını alt üst etti. Her fırsatta Tayfur Havutçu’nun vekili olduğu vurgulanan Carlos Carvalhal’in yoğun maç trafiğine rağmen UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig’de aldığı başarılı sonuçların ardından Yıldırım Demirören geri adım atmak zorunda kaldı.

Her şeyin yolunda gittiği takımda Tayfur Havutçu’nun yeniden teknik direktör olmasının takımı bozacağını düşünen yönetim genç teknik adamı en azından bu sezon sonuna kadar kulübe dışında görevlendirecek. Tayfur Havutçu da yönetimle yaptığı görüşmelerde sezon sonuna kadar teknik direktörlük yapmak istemediğini bildirdi. Tayfur Havutçu’un Sportif Direktörlük görevine getirilmesinin birkaç gün içinde resmen açıklanması bekleniyor.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu