FutbolGündem

Fenerbahçe – Trabzonspor maçında “Sandık Figürlü” pankart

Dün akşam oynanan Fenerbahçe – Trabzonspor maçı oynanan futboldan çok, sarı-lacivertli taraftarların açtıkları pankart gündem yarattı. Envai çeşit ifade ve çizimin yer aldığı pankartlar arasında, üzerinde ‘Sandık’ figürü olanı en dikkat çekiciydi.

Milliyet Gazetesi’nin haberine göre, tarihteki çekişmeli sezonlarda yaşananlardan ötürü pek de dostane maçlara sahne olmayan Fenerbahçe-Trabzonspor buluşmalarının en gerginlerinden biri oynandı dün akşam. Şike soruşturmasının daha da gergin bir hale getirdiği ‘dostluk’ için Fenerbahçe tribünleri tam kadro Şükrü Saracoğlu’ndaydı. Bu sezon ortasında alınan kararla yürürlüge giren ‘dört büyükler aralarındaki maçlarda deplasman seyircisi almayacak’ kuralı dün de uygulandı ama bir farkla: Fenerbahçe taraftarı orada da yer aldı.

Dünkü maç aynı zamanda Fenerbahçe’nin son dönemde tribün olarak da en çok hazırlandığı maçlardan biri olarak dikkat çekti. Milliyet Gazetesi’nden Fehim Kayacan’ın çektiği,  ‘Envai’ çeşit pankart arasından Aziz Yıldırım göndermesi içeren ‘Güneşe inat A.Y çıkar geceleri’ ve sadece ‘Oy sandığı’ olan pankart dikkat çekti.

Şeref tribünü kısmına gelecek olursak Trabzonspor yönetimi, Başkan Sadri Şener ve yönetici Tuncay Bekiroğlu’nun PFDK’ya sevkedilmesi nedeniyle maçı protesto etti ve stada gelmedi. Bu arada Milli Takım Teknik Direktörü Abdullah Avcı da protokol tribünündeki yerini aldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu