FutbolGündemTransfer

Ara transfer yaklaştı; Jorge Mendes yine ortaya çıktı

Ara transferin yaklaşmasıyla menajer Jorge Mendes yine ortaya çıktı

Beşiktaş adına yaptığı pahalı transferlerle kulübü borç batağına saplayan Jorge Mendes, şimdide siyah-beyazlı kulübe La Galaxy ile yollarını ayıran Beckham’ı önerdi.

Menajer Mendes’in getirdiği futbolcularla yüksek maliyetle anlaşan ve kulübü iyice borç batağına batıran Başkan Yıldırım Demirören’in de bu transfere sıcak baktığı belirtildi. Demirören’in bu transfer için Mendes’e yetki vermesi, daha sezon başında getirdiği ve bonservis bedelinin yarısına 3.5 milyon euro ödenen ancak teknik direktör Carvalhal tarafından kadroya alınmayan,  A 2 Takımı’nda oynatılan Alves’in tepkileri devam ederken böyle bir transferin gündeme gelmesi camiayı ayaklandırdı.

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören’in yakın dostu olan ve yabancı transferlerinde büyük rol oynayan menajer Jorge Mendes’in İngiliz oyuncuyu siyah-beyazlı kulübe önerdiği öğrenildi. NationalTurk’ün haberinde, Başkan Yıldırım Demirören’in Beckham’ın transferine sıcak baktığı ve menajer Jorge Mendes’e tam yetki verdiği belirtildi.

Bilindiği gibi Beckham’ın menajerlik ofisi CAA Sports’ın sahibi Peter Kenyon’un QFI’de menajer Jorge Mendes ile ortaklığı bulunuyor. Başkan Yıldırım Demirören’in bu ortaklığa dayanarak İngiliz oyuncunun transferinin gerçekleşeceğine inanıyor. Beckham’ın yıllık maliyetinin 2.5 milyon sterlin olduğu, sponsorluk gelirleriyle birlikte Beşiktaş’tan 5 milyon euroya yakın bir kazanç sağlayacağı ifade ediliyor.

NationalTurk yazdı, FIFA, menajer Jorge Mendes’in şirketini araştırmak için komisyon kurdu

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu