GündemTransfer

Beşiktaş, Brezilya’lı yıldızı Rodrigo Tabata ile yollarını ayırdı!..

Yabancı oyuncularının bir kısmını göndermek için çalışmalarına devam eden Beşiktaş,  Rodrigo Tabata’yı geçtiğimiz sezon  kiralık gönderdiği Katar temsilcisi Al-Rayyan’a sattığı belirtildi.

6.5 milyon euro bonservis bedeliyle transfer olduğu Beşiktaş’ta başarısız bir grafik çizen ve gözden düşen Rodrigo Tabata geçen sezon kiralık olarak forma giydiği Al Rayyan’a transfer oldu.

Bugün yapılan son görüşmeler sonrasında Katar temsilcisi Al Rayyan kulübünün Tabata için 1.5 milyon Euro seviyelerinde bonservis bedeli vermeyi teklif ettiği öğrenildi. Beşiktaş ilk olarak Tabata için 4 milyon Euro bonservis bedeli talep ediyordu. Ancak Al Rayyan kulübünün 31 yaşındaki Tabata için bu rakamdan daha fazla bedel ödemek istememesi üzerine Beşiktaş’ın da indirime gittiği kaydedildi.

İki kulüp arasında anlaşma sağlanıldığı öğrenilirken Beşiktaş’ın bugün yaptığı sezon açılışına da katılmayan Tabata’nın tatilinin ardından yeni kulübünün yaz kampına katılacağı öğrenildi. Tabata’nın Beşiktaş’tan ayrılmasının ardından siyah- beyazlı takımdaki yabancı oyuncu sayısı 13’e indi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu