FutbolGündem

Beşiktaş Vodafone Arena için ihale yapıldı!..

Beşiktaş Vodafone Arena için ihale yapıldı!.. Beşiktaş Vodafone Arena’nın 1. kısım kaba inşaat işleri için ihale toplantısı bugün siyah beyazlı kulübün Akaret’lerdeki kulüp binasında yapıldı. İhalede 8 firma teklif alırken 4 firma teklif verdi.

Beşiktaş Kulübü, yeni stadının 1.kısım kaba inşaatı için bir ihale düzenledi. Ntvspor’un haberine göre, toplantıda açıklamalarda bulunan Çebi, Beşiktaş’ın yenilenecek stadının yürüyen işlerinin devamını kapsayan kaba inşaatın işçiliği ile ilgili ihale yapacaklarını belirterek, “Bu ihaleye teklif verme süresi saat 14.00’a kadardı.

Saat 14.00’e kadar teklif alan firma sayısı sekiz, teklif veren firma sayısı beş. Bunların tekliflerini değerlendireceğiz. Bununla ilgili de sonuçlar kamuoyuna açıklanacaktır. Görüldüğü üzere biz Beşiktaş’ın Vodafone Arena Stadı’nı yapmak için çok hızlı bir şekilde yolumuza devam ediyoruz. Bugünkü ihale de bu işin bir parçası.” dedi.

Saat 14.00’da başlayan toplantı 2 saat sürdü. Toplantıda teklif veren firmaların dosyalarının açılmasının ardından teknik konulardaki teklifler incelendi. Mali konularda detaylı inceleme yapılması kararı alınan toplantı ileri bir tarihe ertelendi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu