Fulya DosyasıFutbolGündemTransfer

Beşiktaş Başkanı Demirören Şimdi de Jose Mourinho ile Görüştü !

6 Yılda 6 teknik direktör değiştiren Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, şimdi de Jose Mourinho ile görüştü !

Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, İspanya ‘da Real Madrid Teknik Direktörü Jose Mourinho ile buluştu. 16 Mart’ta gerçekleşen buluşma bugün İspanya ‘nın yüksek tirajlı gazetelerinden AS tarafından servis edildi. 16 Mart’ta oynanan Real Madrid-Lyon Şampiyonlar Ligi maçını yerinde takip eden Beşiktaş Başkanı Yıldırım Demirören, karşılaşmadan önce gerçekleştirilen son antrenmanın ardından Portekizli hoca Jose Mourinho ile bir araya geldi.

Jose Mourinho ‘nun çalışma prensiplerine Yıldırım Demirören ‘in hayran olduğu ifade edilirken tecrübeli teknik adam umut vadeden isimlerin transferi ile ilgili tavsiyelerde bulundu. Ntvspor.net’in haberine göre, Beşiktaş ‘ın bu sene kadrosuna kattığı Quaresma, Simao ve Almeida ‘nın Mourinho ‘nun da her zaman transfer listesinde bulunan isimler olduğu belirtilen haberde, iki ismin uzun süre sohbet ettiklerinin altı çizildi.

Yıldırım Demirören Mourinho ‘ya transfer teklifinde bulundu

Real Madrid ‘de kalan 3 yıllık kontratı sona erdikten sonra İngiltere ‘ye dönmek istediği bilinen Jose Mourinho, Yıldırım Demirören ‘den transfer teklifi alırken AS ‘ın haberine göre, Portekizli çalıştırıcı bu teklifi nazik bir şekilde karşıladı.
Buluşmanın ardından Şampiyonlar Ligi maçını takip eden Yıldırım Demirören, birkaç gün daha İspanya ‘da kalarak temaslarda bulunduktan sonra Türkiye ‘ye geri döndü.

Haberde yer alan fotoğrafta Yıldırım Demirören ve Mourinho, Portekizli çalıştırıcıya verilen ‘Yılın Koçu’ ödülünü birlikte tutuyor. Bu arada Jose Mourinho ‘dan tavsiyeler alan isim sadece Yıldırım Demirören değil. Daha önce de Arjantin Milli Takımı ‘nın eski teknik direktörü Maradona, Portekizli teknik direktörü tavsiyeler almak üzere ziyaret etmişti.

 

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu