FutbolGündemTransfer

Beşiktaş Yönetimi, Quaresma’ya 5,2 milyon euro değer biçmiş!..

Beşiktaş Yönetimi, Quaresma’ya 5,2 milyon euro değer biçmiş!.. Beşiktaş, Borsada bulunan şirketinin iflasla karşı karşıya kalması üzerine yine futbolcu değerlerini kulübün varlığı olarak gösterdi.

Sezon sonunda sözleşmesi sona erecek olan ve hiç forma giymeyen Ricardo Quaresma’ya 5.2 milyon euro değer biçildi. Siyah – beyazlı kulüp, Arkan-Ergin A.Ş. bağımsız denetleme şirketine hazırlattığı futbolcu değerleri raporunu İMKB’ye sundu. Şirket, internette herkesin ulaşabileceği Transfermarkt ile bazı menajerlere danışarak raporu hazırladı. Rapora göre Beşiktaş’ın en değerli futbolcusu 8.8 milyon euro ile Manuel Fernandes oldu.

A takımda bulunan futbolcuların toplam değerinin 56 milyon Euro (139 milyon lira) olduğu sonucuna varıldı. Rapor hazırlanırken menajerler Batur Altıparmak, Erdil Arpacı, Ceylan Çalışkan, Şükrü Gürsoy ve Bülent Bülbül’ün görüşlerine başvuruldu.

Quaresma 5.2 milyon euro!

Beşiktaş’ın oynatmadan maaşını ödediği ve satamadığı Ricardo Quaresma için ise ilginç bir değer tespiti yaşandı. Sezon sonunda sözleşmesi sona eren futbolcu için Erdil Arpacı ile Ceylan Çalışkan, 2 milyon euroluk bir değerleme yaparken, Şükrü Gürsoy’un 10 milyon euro olarak beyan vermesi dikkatlerden kaçmadı. Arkan-Ergin A.Ş.’nin bu futbolcu için öngörüsü de 5 milyon 200 bin euro olarak gösterildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu