DünyaFutbolGündem

Stuttgart’ın başına Bruno Labbadia ve Erdinç Sözer getirildi

Almanya 1. Ligi olan Bundesliga’da zor bir sezon yaşayan VfB Stuttgart, Bruno Labbadia ile Türk yardımcısı ‘Eddy’ lakaplı Erdinç Sözer ile 2,5 yıllığına anlaştı.

VfB Stuttgart yönetimi, Hannover yenilgisinden sonra antrenör Jen Keller’in işine son vermesinin ardından, en son Hamburger SV’de (HSV) görev yapan Bruno Labbadia ile Türk yardımcısı ‘Eddy’ lakaplı Erdinç Sözer ile 2,5 yıllığına anlaştı.

Labbadia ile Sözer daha önce de Bayer Leverkusen takımı ile Almanya DFB Kupası’nda final maçı oynamıştı. HSV takımını, Avrupa UEFA Kupası’nda yarı finale kadar çıkaran Labbadia Sözer ikilisi bu kez düşme hattındaki Stuttgart’ın Bundesliga’da kalması için çalışacaklar.

Türk kökenli Serdar Taşcı’nın takımı olan Stuttgart ile sadece Bundesliga için anlaşma imzalayan ikili ilk hedeflerinin ilk etapta gelecek maçlarda puan almak olduğunu belirttiler. Bundesliga’nın tek Türk yardımcı antrenörü Sözer şöyle konuştu: Çok büyük bir kulüp olan Stuttgart güvenerek bizimle anlaştı. Takımın şu andaki durumunun ne kadar önemli olduğunun farkındayız.

İşimiz çok zor, ancak bizim de hedefimiz var. Dolayısı ile gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Başarılı olacağımızdan eminim. Ayrıca çok beğendiğim bir futbolcu olan Serdar Taşçı’nın sakatlığından dolayı oynayamamasının da büyük bir eksiklik olduğunu düşünüyorum. Umarım başarılı oyuncumuz çabuk iyileşir ve ondan faydalanırız.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu