FutbolGündem

Bursaspor 16 Mayıs’ta yeni başkanını seçecek!..

Bursaspor 16 Mayıs’ta yeni başkanını seçecek!.. Bursaspor Kulübü’nün 16 Mayıs’ta yapılması planlanan olağanüstü kongresinde başkanlık yarışı, Mesut Mestan, Cüneyt Özkan ve Recep Bölükbaşı arasında geçecek.

Başkan adaylığı müracaat süresinin sona ermesine 5 dakika kala Özlüce Tesisleri’ne giden kulübün eski ikinci başkanlarından Bölükbaşı, başvuru evrakını Divan Başkanlık Kurulu Başkanı Kadir Şankaya’ya teslim etti. Ntvspor’un haberine göre, Şankaya, gazetecilere yaptığı açıklamada, başkan adaylığı için Mestan, Özkan ve Bölükbaşı’nın başvurduğunu bildirerek, bu göreve kim seçilirse seçilsin Divan Başkanlık Kurulu olarak onun yanında olacaklarını ve destekleyeceklerini söyledi.

Bölükbaşı ise Erkan Körüstan başkanlığındaki yönetim kurulunun olağanüstü kongre kararı almasının ardından arkadaşlarıyla uzun süren istişarelerde bulunduğunu anlattı. Aday olmaya son anda karar verdiğini dile getiren Bölükbaşı, şöyle konuştu:

“Bursamıza, Bursasporumuza hayırlı uğurlu olsun. Gelecek sene olağan genel kurul yapılacak. Olağanüstü seçimde başkan ben olurum, Mesut arkadaşımız olur, Cüneyt arkadaşımız olur ancak birlik ve beraberlik içinde olmamız gerekiyor. Kim kazanırsa kazansın, arkasında dimdik duralım. Tüm kent birleşirse Bursaspor’un önünde kimse duramaz. Öncelikle hep birlikte bunu gerçekleştirelim.”

Olağanüstü kongre, 16 Mayıs’ta, çoğunluğun sağlanamaması halinde ise 23 Mayıs’ta gerçekleştirilecek. Başkanlık için yarışacak Mestan, Özkan ve Bölükbaşı’nın, yönetim kurulu adaylarına ilişkin asil ve yedek listelerini 14 Mayıs’ta Özlüce Tesisleri’nde Divan Başkanlık Kuruluna teslim etmesi gerekiyor.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu