FutbolGündem

Ertuğrul Sağlam: Glasgow Rangers karşısında bir ilke imza atacağız!..

Şampiyonlar Ligi’nde bu akşam İskoçya’nın Glasgow Rangers takımı ile Ibrox Stadı’nda karşı karşıya gelecek olan Bursaspor, Cameron House Hotel’de maç saatini beklemeye koyuldu. Takımın dinlendiği Cameron House Hotel’de bir açıklama yapan Bursaspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, bu akşam bir ilke imza atmak istediklerini söyledi.

Şampiyonlar Ligi’nde ilk maçta Valencia’ya yenilerek kötü bir başlangıç yaptıklarını hatırlatan Ertuğrul Sağlam, ancak bu maçı telafi etmek için önlerinden fırsatlar olduğunu söyledi. Glasgow Rangers maçının bu fırsatlardan biri olduğuna dikkat çeken Sağlam, “Özelikle bu akşam oynayacağımız maç, Şampiyonlar Ligi’ndeki hedeflerimizden uzaklaşmamak için büyük önem taşıyor.

O yüzden Glasgow Rangers karşısında iyi oyun ve iyi mücadele ile kendimizi Şampiyonlar Ligi’ndeki geleceğimiz adına umutlandıracak sonucu almak isteyeceğiz.” dedi. Glasgow Rangers’in çok iyi bir takım olduğunu ve iyi mücadele ettiğini belirten Sağlam, “Bu gibi takımlara karşı çok üst düzeyde bir mücadele ortaya koymak ve futbolun doğrularını yapmak lazım. İlk maç bizim için çok önemli bir tecrübe oldu.

Bu tecrübeler ışığında Rangers maçının daha iyi geçeceğine inanıyorum” diye konuştu. Ertuğrul Sağlam, Türk takımlarının şu ana kadar İskoçya’da galibiyet alamadığını hatırlatılması üzerine “Geçtiğimiz yıldan bu yana hem Bursaspor tarihi hem de Türk futbol tarihi açısından birçok ilki gerçekleştirdik. İnşallah bu da Türk futbolu açısından bir ilk olur” dedi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu