DünyaGündem

Cardozo, Benfica ile köprüleri attı!..

Cardozo, Benfica ile köprüleri attı!.. Fenerbahçe’nin transfer gündemindeki Oscar Cardozo, Benfica ile köprüleri attı. Paraguaylı golcü, “Bu saatten sonra Benfica’da kalamam” dedi.

Emmanuel Emenike’yle birlikte Fenerbahçe’nin transfer gündeminde bulunan Oscar Cardozo’dan Benfica’ya veda mesajı. Ntvspor’un haberine göre, Portekiz ekibinin Sao Paulo ile oynadığı hazırlık maçının kadrosunda yer almayan Cardozo, karşılaşmada taraftarların kendisi lehine yaptıkları tezahüratları değerlendirdi. Benfica taraftarlarına verdikleri destek için teşekkür eden Cardozo, “Bugüne kadar hep yanımda oldular. Onlara minnettarım ama artık burada devam etmem çok zor. Kafam Benfica’dan çok uzakta ve yeniden motive olamam” ifadelerini kullandı.

Diğer yandan, Benfica formasıyla bugüne dek çıktığı 261 maçta 160 gol atarak kulüp tarihinin en golcü yabancı oyuncusu olan Cardozo için Rusya’dan yeni bir teklif daha geldiği öne sürüldü. Portekiz basınındaki haberlerde Fenerbahçe ile Spartak Moskova arasındaki yarışa Zenit’in de katıldığı belirtildi.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu