DünyaGündem

Cristiano Ronaldo, Real Madrid ile sözleşmesini 2018’e kadar uzattı iddiası

Cristiano Ronaldo, Real Madrid ile sözleşmesini 2018’e kadar uzattı iddiası!.. Marca Gazetesi’nin iddiasına göre Cristiano Ronaldo 2018’e dek Real Madrid’e forma giyecek. Gazete, Portekizli yıldızın senelik 17 milyon eurodan 5 yıllık yeni sözleşme imzalayacağını öne sürdü.

İspanya’da Real Madrid’in nabzını en iyi tutan gazetelerin başında gelen Marca, eflatun – beyazlı ekibin Cristıano Ronaldo’nun sözleşmesinin uzatılması konusunda Portekizli yıldızla anlaşmaya vardığını yazdı. Ntvspor’un haberine göre,  2015’e dek Real Madrid ile sözleşmesi bulunan Ronaldo, yeni kontratı uyarınca 2018’e dek İspanyol ekibinde top koşturacak.

Marca’nın iddiasına göre, Ronaldo imzalayacağı yeni sözleşmeyle İspanya’nın en çok kazanan futbolcusu unvanını da Lionel Messi’den teslim alacak. Gazetedeki haberde Ronaldo’nun 5 yıl boyunca senelik 17 milyon euro kazanacağı ifade edilirken, böylece 16 milyon euro kazanan Messi’yi geride bırakacağı belirtildi.

Cristiano Ronaldo’nun imaj haklarından elde ettiği gelir konusunda Real Madrid’le yeni bir anlaşma yaptığı gazetedeki haberde yer buldu. Önceki kontratında imaj haklarından elde ettiği gelirin yüzde 40’ını kulübe vermek zorunda olan Ronaldo, yeni sözleşmesinde imaj haklarından kazandığı paranın yine yüzde 50’lik dilimden fazlasını kendi cebine koyacak. Marca, Real Madrid’in resmi açıklamayı 17 Ağustos’ta başlayacak yeni sezon öncesi duyurmayı planladığını okuyucularına aktardı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu