DünyaFutbolGündem

Clarence Seedorf; Tevez, Paris Saint Germain’e gidecek!..

Milan’ın efsane orta saha oyuncusu Clarence Seedorf, Arjantinli yıldız oyuncu Carlos Tevez’in Fransız kulübü Paris Saint Germain (PSG)’in teklif edeceği yüksek miktarda parayı Milan’a tercih edeceğini söyledi.

Ocak ayındaki transfer sezonunun yaklaşmasıyla birlikte, futbolcular arasındaki transfer dedikoduları da birbirini takip ediyor.

Milan Teknik Direktörü Massimo Allegri’nin Mancherster City’nin istenmeyen golcü oyuncusu Carlos Tevez’i takımda görmek istediğini söylemesinden sonra Milan forması giyen tecrübeli oyuncu Seedorf, Tevez’in PSG’nin yüksek miktarda bir ücretle genç golcü Carlos Tevez’in karşısına çıkmayı planlayan PSG’nin parasını tercih edeceğini kaydetti. Tevez’in kariyeri boyunca hep parayı tercih ettiğini belirten Seedorf, Tevez’in İtal’ya’ya gelmesi konusunda herkeste olduğu gibi kendisinin de şüpheyle yaklaştığını aktardı.

Tevez’in parayı en çok vaat eden takımın oyuncusu olduğunu savunan Seedorf, “Neler olup biteceğini yakında biz de göreceğiz.”dedi. Öte yandan önceki gün, Fransız PSG kulübünün, yüklü bir miktarda transfer ücreti ile Manchester City’nin haylaz çocuğu olarak bilinen Carlos Tevez’i Milandan önce alabilmek için hazırlıklara başladığı ifade edilmişti.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Başa dön tuşu