DünyaGündem

Cristiano Ronaldo tarihe geçti!..

Cristiano Ronaldo tarihe geçti!.. Portekiz’in Kamerun ile yaptığı hazırlık karşılaşmasının 21 ve 83. dakikalarında rakip ağları havalandıran Cristiano Ronaldo gol sayısını 49 yaptı ve Portekiz Milli Takımı’nda en fazla gol atan isim oldu…

Portekiz’in Kamerun ile yaptığı hazırlık karşılaşmasının 21. ve 83 dakikalarında rakipi ağları havalandıran Cristiano Ronaldo bir kez daha tarihe adını altın harflerle yazdırdı. Ntvspor’un haberine göre, Real Madrid’de forma giyen başarılı futbolcu 110. milli maçında 48. golünü atarak Pauleta’yı geriisnde bıraktı ve Portekiz tarihinin en golcü futbolcusu oldu. Pauleta 88 milli karşılaşmada 47 defa rakip fileleri havalandırmıştı. Eusebio ise 64 milli maçta 41 gol atmıştı.

Ronaldo 83. dakikada rakip fileleri 2. defa sallandırdı ve toplam gol sayısını 49’a yükseltti. Bu mücadelede Fenerbahçe’de forma giyen Raul Meireles 66 ve Kayseri Erciyessporlu Edinho da 77. dakikada Kamerun ağlarını havalandırmayı başardı. Portekizde Meireles maçın tamamında oyunda kalırken, Edinho 81 dakika sahada yer aldı.

Kamerun’da Galatasaraylı Chedjou 71 dakikada, Konyasporlu Itandje 45 ve MP Antalyasporlu Enoh90 dakika forma giydi.
Portekiz bu mücadeleden 5-1’lik zaferle ayrıldı.

Daha Fazla Göster

Bir yanıt yazın

Göz Atın
Kapalı
Başa dön tuşu